Gardena Sileno City 350 robotgräsklippare knivar

I översikten nedan hittar du alla Gardena Sileno City 350 robotgräsklippare knivar. Sileno City 250 använder ett knivblock med 3 knivar monterade. Dessa ska därför alltid bytas ut samtidigt.

Vassa robotgräsklippare knivar ger bästa möjliga klippresultat. På så sätt skadas inte gräset och inga kala fläckar uppstår. Du kan enkelt byta ut knivarna själv. Se bruksanvisningen till din robotgräsklippare Gardena.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Knivar för robotgräsklipparen Gardena Sileno City 350

Om robotgräsklipparens knivar blir trubbiga blir de tunna eller spricker och då finns det en risk att de går sönder. De vassa delarna kan då hamna i gräset, vilket är farligt. Se därför till att byta ut robotgräsklipparens knivar i tid så snart de blir trubbiga. I genomsnitt byts de ut varannan till var tredje månad. Slöa knivar kan skada gräset och dessutom gå sönder. Om de trubbiga knivarna blir trubbiga kan gräset fastna bakom kniven och dra upp kniven ur marken. Detta kan orsaka fula kala fläckar i din gräsmatta.

Olika typer av robotgräsklippare knivar

Robotgräsklipparblad finns i olika typer och i olika storlekar. Vi har till exempel stålblad i vårt sortiment, men även titanblad. Titanblad håller i genomsnitt längre än stålvarianten. De olika uppsättningarna varierar i storlek. Vi har uppsättningar med 3 knivar upp till 90 knivar.