Husqvarna Robotgräsklippare knivar Automower 450X

Denna sida innehåller våra Husqvarna Automower 450X robotgräsklippare knivar. Denna robotgräsklippare har 3 knivar som används samtidigt och av den anledningen också bör bytas ut samtidigt. För en optimalt klippt gräsmatta är det klokt att byta ut alla dessa knivar samtidigt. Vi rekommenderar att du byter ut knivarna varannan till var tredje månad för att hålla knivarna vassa och minska risken för att de går sönder.

Dessutom erbjuder vi Husqvarna knivar tillverkade av massivt stål och titan. Stålklingorna håller i genomsnitt 2 månader och är något billigare än titanklingorna. Robotgräsklipparknivarna i titan håller skärpan längre och är robustare än stålknivarna. Titanbladen håller därför i genomsnitt 3 månader innan de behöver bytas ut.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Husqvarna Robotgräsklippare knivar Automower 450X

Denna robotgräsklippare från Husqvarna Automower 450X är en populär gräsklippare för trädgården. Därför är det också viktigt att hålla knivarna vassa. På så sätt går knivarna inte sönder. Lyckligtvis är detta mycket enkelt att göra genom att byta ut dessa knivar varannan till var tredje månad. Våra set innehåller motsvarande skruvar, som du bör byta ut tillsammans med bladen. Vårt sortiment omfattar stålblad och robotgräsklippare knivar av stål med titanbeläggning. Dessa speciella titanbelagda knivar är belagda på alla vassa kanter och kan hålla i upp till tre månader. Det ger dig en hel säsong utan att behöva oroa dig för din gräsklippare. Vi levererar uppsättningar i olika storlekar. Så det finns alltid en lämplig set för dig. Genom att köpa i större partier kan du spara mycket pengar. Våra standardpaket innehåller mellan 3 och 30 knivar, men om du är ute efter ett större antal robotgräsklippare knivar är du välkommen att kontakta oss så ska vi se vad vi kan göra för dig.