Honda Knivar till Miimo HRM 500 robotgräsklippare

Denna sida innehåller vår samling av knivar för Honda Miimo HRM 500. Denna robotgräsklippare har 3 knivar som används samtidigt och därför behöver bytas ut samtidigt. Vi rekommenderar att du byter ut dessa knivar varannan till var tredje månad för att hålla knivarna vassa och minska risken för att de går sönder.

Dessutom ger bra vassa knivar ett mycket bättre klippresultat och du slipper ojämnt klippta delar eller utstickande grässtrån. Dessa knivar är mycket enkla att byta ut själv och de nödvändiga skruvarna medföljer varje set. Att byta ut alla delar samtidigt ger därför gräsklipparen bästa möjliga resultat.

Visa filter

Visar alla 8 resultat

Honda Knivar till Miimo HRM 500 robotgräsklippare

Denna robotgräsklippare från Honda Miimo HRM 500 är en populär gräsklippare för trädgården. Därför är det också viktigt att hålla knivarna vassa så att de inte går sönder och hamnar på gräset. Lyckligtvis är detta mycket enkelt att göra och med nya knivar är din robotgräsklippare omedelbart så bra som ny. Du kan enkelt byta ut knivarna och deras skruvar själv längst ner på gräsklipparen. Allt du behöver är en skruvmejsel. Vi levererar set i olika storlekar, så det finns alltid ett passande set för dig. Om du köper stora partier kan du spara mycket pengar. Våra standardsatser innehåller mellan 3 och 30 knivar, men om du är ute efter ett större antal robotgräsklippare knivar kan du kontakta oss så ska vi se vad vi kan göra för dig.