Honda Knivar till Miimo HRM 520 robotgräsklippare

Denna sida visar vår samling av knivar för Honda Miimo HRM 520. Denna robotgräsklippare har 3 knivar som används samtidigt och därför också måste bytas ut samtidigt. För en optimalt klippt gräsmatta är det klokt att byta ut alla dessa knivar samtidigt.

Vassa knivar klipper också gräset bättre, så att du inte störs av en gräsmatta som är ojämnt klippt eller har utstickande grässtrån. Det är mycket enkelt att byta ut knivarna själv, bland annat eftersom de nödvändiga skruvarna medföljer. Om du byter ut allt samtidigt får du bästa möjliga resultat från robotgräsklipparen.

Visa filter

Visar alla 8 resultat

Honda Knivar till Miimo HRM 520 robotgräsklippare

Vi rekommenderar att du byter ut knivarna varannan till var tredje månad för att hålla knivarna vassa och minska risken för att de går sönder. Denna robotgräsklippare från Honda Miimo HRM 520 är en populär gräsklippare för trädgården. Därför är det också viktigt att hålla knivarna välslipade för att undvika att de går sönder. Lyckligtvis är detta mycket enkelt att göra genom att byta ut dessa knivar varannan till var tredje månad. Våra set innehåller motsvarande skruvar, som du bör byta ut tillsammans med bladen. Vårt sortiment omfattar stålblad och robotgräsklippare knivar av stål med titanbeläggning. Dessa speciella titanbelagda knivar är belagda på alla vassa kanter och kan hålla i upp till tre månader. Det ger dig en hel säsong utan att behöva oroa dig för din gräsklippare. Vi levererar uppsättningar i olika storlekar, så det finns alltid en lämplig set för dig. Genom att köpa i större partier kan du spara mycket pengar. Våra standardpaket innehåller mellan 3 och 30 knivar, men om du är ute efter ett större antal robotgräsklippare knivar är du välkommen att kontakta oss så ska vi se vad vi kan göra för dig.