Worx Landroid WR111M

Denna sida innehåller vår samling av knivar för Worx Landroid WR111M. Denna robotgräsklippare har 3 knivar som används samtidigt och därför också bör bytas ut samtidigt. Vi rekommenderar att du byter ut dessa knivar varannan till var tredje månad för att hålla bladen vassa.

Dessutom erbjuder vi Worx Landroid-knivar tillverkade av massivt stål och titan. Stålklingorna håller i genomsnitt 2 månader och är något billigare än titanklingorna. Robotgräsklipparknivarna i titan håller skärpan längre och är robustare än stålknivarna. Titanbladen håller därför i genomsnitt 3 månader innan de behöver bytas ut.

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Worx Knivar till Landroid WR111M robotgräsklippare

Denna robotgräsklippare från Worx Landroid WR111M. är en populär gräsklippare för hemmabruk. Därför är det också viktigt att hålla knivarna vassa så att de inte går sönder och hamnar på gräset. Våra uppsättningar innehåller motsvarande bultar, som du behöver byta ut tillsammans med knivarna. Detta är mycket enkelt att göra själv. Vår kollektion innehåller stålblad och robotgräsklippare knivar av stål med titanbeläggning. Dessa speciella titanbelagda knivar är belagda på alla vassa kanter och kan hålla i upp till tre månader. Vi levererar flera olika storlekar, så det finns alltid en lämplig set för dig. Att köpa i större partier kan spara dig mycket pengar. Våra standardpaket innehåller mellan 3 och 90 knivar, men om du behöver ett större antal knivar till robotgräsklipparen är du välkommen att kontakta oss. Då ska vi se vad vi kan göra för dig.