Reparationssatser för begränsningskabel för Bosch Indego

På den här sidan hittar du alla reparationssatser för begränsningskabel till Bosch Indego och en kabeltestare för begränsningskabel för snabb lokalisering av kabelbrott.
Reparationsuppsättningarna för begränsningskabel finns i olika storlekar. Det finns till exempel små, medelstora och stora reparationssatser. Alla reparationssatser innehåller en kombination av kabelstift, skarvklämmor och begränsningskabel.

Innehållet i reparationssatserna:

  • Liten: 4 skarvklämmor, 5 meter kabel och 10 signalkabelhållare.
  • Mellan: 6 skarvklämmor, 10 meter begränsningskabel och 20 signalkabelhållare.
  • Stor: 8 skarvklämmor, 20 meter kabel och 40 signalkabelhållare.
Visa filter

Visa alla 5 resultat

Begränsningskabel för Bosch Indego är trasig

Har begränsningskabeln till din Bosch Indego gått av och nu klipper inte robotgräsklipparen längre? Om så är fallet måste du först hitta platsen för avbrottet. Du kan försöka hitta avbrottet manuellt genom att kontrollera hela kabeln. Finns det några skador på kabeln eller är kabeln knäckt? Då är chansen stor att det är här problemet ligger. Vill du spåra avbrottet snabbt och enkelt? Använd då en kabeltestare.

Använda reparationssatsen

För att reparera begränsningskabeln för din Bosch Indego, klipp först bort den del av den gamla kabeln där brottet är. Du kan kassera denna bit av kabeln. Du sätter tillbaka en ny bit kabel på samma ställe och kopplar ihop dem med hjälp av kabelkontakterna från satsen. Genom att trycka på den blå delen av kontakten skapas anslutningen mellan ledningarna och anslutningen blir vattentät.