Gardena robotgräsklippare smart sileno+ robotgräsklippare knivar

Alla knivar nedan är lämpliga för Gardena robotgräsklippare smart sileno+. Denna modell använder 3 robotgräsklippare knivar. Vi rekommenderar att du byter ut alla tre knivarna varannan till var tredje månad för att få ut mesta möjliga av din robotgräsklippare. Skruvarna, som håller knivarna på plats, bör också bytas ut varannan till var tredje månad.

Vassa knivar klipper också gräset bättre, så att du inte störs av en gräsmatta som är ojämnt klippt eller har utstickande grässtrån. Det är mycket enkelt att byta ut knivarna själv, bland annat eftersom de nödvändiga skruvarna medföljer. Om du byter ut allt samtidigt får du bästa möjliga resultat från robotgräsklipparen.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Gardena Robotgräsklippare smart sileno+ robotgräsklippare knivar

Det är också klokt att byta ut muttrarna som håller bladen på plats med tiden. Dessa muttrar ingår i våra set, så du behöver inte oroa dig för det heller. Dessutom innehåller vår kollektion knivar tillverkade av 100% stål och knivar tillverkade av titan. Dessa speciella titanbelagda robotgräsklippare knivar för Gardena robotgräsklippare smart sileno+. Istället för att gå sönder är det mer sannolikt att dessa knivar kollapsar. I vår samling har vi robotgräsklipparbladsatser från 3 knivar inklusive tillbehör till robotgräsklipparbladsatser med 90 knivar och tillbehör. Att köpa i lösvikt kan spara dig mycket pengar. Om du letar efter större uppsättningar eller har särskilda önskemål uppmuntrar vi dig att kontakta oss. Vi kan alltid hitta en lösning som passar dig bäst.