Gardena Robotgräsklippare R38Li robotgräsklippare knivar

Alla knivar nedan är lämpliga för Gardena robotgräsklippare R38Li. Denna modell använder 3 robotgräsklippare knivar. Vi rekommenderar att du byter ut alla tre knivarna varannan till var tredje månad för att få ut mesta möjliga av din robotgräsklippare. Skruvarna, som håller knivarna på plats, bör också bytas ut varannan till var tredje månad.

Vassa knivar klipper också gräset bättre, så att du inte störs av en gräsmatta som är ojämnt klippt eller har utstickande grässtrån. Det är mycket enkelt att byta ut knivarna själv, bland annat eftersom de nödvändiga skruvarna medföljer. Om du byter ut allt samtidigt får du bästa möjliga resultat från robotgräsklipparen.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Gardena Robotgräsklippare R38Li robotgräsklippare knivar

Detta beror på att man kan förhindra att knivarna går sönder genom att byta ut dem i tid. Detta säkerställer att trasiga delar av knivarna inte hamnar på gräset. Att hålla knivarna vassa gör dessutom att gräsmattan klipps jämnt. Vår kollektion består av set i olika storlekar. Vi har till exempel knivset som består av 3 knivar och matchande skruvar. Dessutom tillhandahåller vi två typer av knivar: de som är tillverkade av stål och knivar med en speciell titanbeläggning. Knivarna med denna speciella beläggning är lite tuffare och håller därför i upp till 3 månader, så att du kan njuta av en säsong med bekymmersfri gräsklippning.