Signalkabelhållare för Gardena - 200 stycken

38.95 Inkl. moms

Signalkabelhållare för Gardena - 200 stycken

38.95 Inkl. moms

Finns i lager - skickas samma arbetsdag!

Signalkabelhållare används för att fästa begränsningstråden. Vi rekommenderar att du fäster tråden var 50:e cm med en sådan påle. Om du lägger kurvor med tråden kan du behöva fler pålar för att lägga kurvan snyggt.

Fri frakt på alla beställningar i NL

  • Beställd före 16:00 = skickas idag
  • Utmärkt kundservice för all hjälp efteråt.

Webbutikens kvalitetsstämpel

Beskrivning

Signalkabelhållare för Gardena - 200 stycken

Signalkabelhållare för Gardena - 200 st är krokar som du kan använda för att fästa begränsningstråden i marken. Trådstiften har en vass spets på ena sidan och en slags krok på den andra. Denna krok kan du sätta begränsningstråden under. Begränsningskabel ska fästas var 50:e centimeter med ett signalkabelhållare. Ska du lägga ut kurvor med begränsningskabel? Då behöver du fler signalkabelhållare än var 50:e centimeter. Signalkabelhållare för begränsningskabel - 200 stycken finns även tillgängliga i större kvantiteter.

Innan robotgräsklipparen kan börja klippa måste en begränsningskabel installeras. Denna kabel anger robotgräsklipparens klippområde. Men om du låter kabeln ligga löst på gräsmattan kommer den inte att sitta ordentligt på plats utan kommer att förskjutas. Detta kan vara farligt eftersom du kan snubbla över den eller robotgräsklipparen kan klippa av kabeln. Kabeln måste grävas ned eller fästas. För att fixera kabeln används stift. Det är lämpligt att fästa kabeln var 50:e cm med ett sådant stift. Om du lägger böjar med tråden kan du behöva fler pålar för att lägga böjen snyggt. Beställ därför alltid fler signalkabelhållare än du tror att du kommer att behöva. På så sätt kommer du alltid att ha extra eller reservpennor. Du sticker ner pålen med tråden under i marken och trycker sedan ner den ytterligare i marken så att tråden ligger tätt mot gräsmattan. Med tiden kommer pålarna och tråden inte längre att synas eftersom gräset växer över dem.

Vi förstår att du vill ha din produkt så snart som möjligt. Därför ser vi till att din order som beställs före klockan fyra idag kommer att levereras till dig imorgon. Om du har några frågor om produkterna, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi kommer då att se hur vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

 

 

Ytterligare information

Antal signalkabelhållare

200 signalkabelhållare

Lämplig för

Gardena