Skarvklämmor för Gardena - 6 st

7.45 Inkl. moms

Skarvklämmor för Gardena - 6 st

7.45 Inkl. moms

Finns i lager - skickas samma arbetsdag!

Skarvklämmor för Gardena - 6 stycken är specialblock som är utformade för att ansluta två separata bitar av begränsningskabel. Dessa block skapar också en vattenbeständig anslutning som gör det möjligt att använda dem utomhus i trädgården.

Fri frakt på alla beställningar i NL

  • Beställd före 16:00 = skickas idag
  • Utmärkt kundservice för all hjälp efteråt.

Webbutikens kvalitetsstämpel

Beskrivning

Skarvklämmor för Gardena - 6 st

Skarvklämmor för Gardena - 6 st är speciella block som är utformade för att ansluta två separata bitar av begränsningskabel. Dessa block skapar också en vattenbeständig anslutning, vilket gör dem lämpliga för utomhusbruk i trädgården. Blocken har öppningar på framsidan, där du kan föra in tråden. Trådarna behöver inte skalas. Den blå delen är den del med vilken du tätar blocket vattentätt. Du behöver två skarvklämmor per reparation för att ansluta båda ändarna av den nya kabeln till den gamla kabeln. Skarvklämmor finns också i satser om 8 stycken, 16 stycken eller 32 stycken.

Använda kabelanslutningarna

Kabelanslutningarna skapar en vattentät anslutning mellan två separata ledningar. Dessa skarvklämmor används när du ska reparera, byta ut eller förlänga perimeterkablar. På så sätt kan du ansluta de gamla och nya ledningarna till varandra på ett säkert sätt. Du kan enkelt göra detta själv. Kabeln behöver inte skalas.

För in ena änden av den gamla begränsningskabeln i blocket och för sedan in änden av den nya kabeln i blocket. Tryck sedan på den blå delen av kabelkontakten. Den blå delen innehåller knivar som klipper av tråden med en metallplatta och på så sätt ansluter trådarna. Det finns också en speciell gel runt trådarna och knivarna. När den blå delen klickar igen är blocket förseglat och anslutningen vattentät.

Vi förstår att du vill ha din produkt så snart som möjligt. Därför ser vi till att din order som beställs före klockan fyra idag kommer att levereras till dig imorgon. Om du har några frågor om produkterna, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi kommer då att se hur vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Ytterligare information

Antal anslutningar

6 skarvklämmor

Lämplig för

Gardena