Dubbelisolerad 5,5 mm begränsningskabel för robotgräsklippare

Du känner till problemet, robotgräsklipparen klipper inte längre och kör inte någonstans...Vad visar det sig? Begränsningskabeln är trasig. Det finns flera olika sätt att skada eller trasa av en begränsningskabel. Det kan bero på skadedjur, slitage eller en kabel som ligger för tätt. Men oftast uppstår avbrotten som ett resultat av arbete i trädgården. Till exempel genom att en spade eller kratta träffar kabeln.

Den medföljande standardtråden är en 2,7 mm standardtråd och har endast en mantel runt sig. Detta gör tråden mycket känslig för brott, skador eller skadedjursangrepp. Den nya 5,5 mm tjocka dubbelisolerade begränsningskabeln kan då vara lösningen! Detta beror på att denna nya typ av begränsningskabel har en dubbel mantel! Tack vare detta extra skyddsskikt är tråden många gånger starkare, vilket ger bättre skydd mot skadedjur, repor och kabelbrott.

Några fördelar med denna dubbelisolerade begränsningskabel:

Egenskaperna hos den dubbelisolerade 5,5 mm begränsningskabel.

Begränsningskabeln 5,5 mm dubbelisolerad fungerar med alla robotgräsklippare som använder begränsningskabel. Observera att du måste skala kabeln innan du fäster den på basstationen. Den yttre manteln måste skalas av för att möjliggöra fastsättning, lämna den första manteln på plats.

Perimetertråden är fiskoljefri och har därför en extra mantel. Detta gör att tråden är ännu bättre skyddad mot UV-strålning, fukt och skadedjur.

Tråden finns i olika längder. 100 meter, 150 meter, 250 meter och 500 meter. Och tack vare sin orangea färg står sig kabeln bra om den någonsin behöver grävas upp. Originalkablarna är gröna och försvinner därför i gräset eller jorden. Men den orangefärgade kabeln är lätt att hitta om den behöver grävas upp för att ändra klippområdet.

Användning av dubbelisolerad 5,5 mm begränsningskabel.

Tråden används ofta av personer med stora trädgårdar som vill lägga ner en extra hög kvalitetstråd eller för gardeträdgårdarkräver en högre kvalitetstråd. Tråden är dessutom perfekt att använda som extra skydd mot frost, fukt, gnag och repor. På så sätt håller tråden längre och är dessutom mindre känslig för signalstörningar.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar > 50 euro

Snabb leverans

Beställdes före 16:00, skickades idag

Utmärkt kundservice

Vi hjälper dig gärna vid eventuella problem med knivarna eller begränsningskabeln.

100% säker betalning

Betala enkelt via iDeal, Paypal, Bancontact eller kreditkort.