Robotklippare med knivar för Stihl imow

Stihl imow Knivarna till robotgräsklippare behöver bytas ut regelbundet. Knivarna slits ut med tiden på grund av användning. Det är viktigt att alltid klippa med vassa knivar så att du alltid kan njuta av det bästa klippresultatet.

Visa filter

Visa alla 5 resultat

Välj din typ av robotgräsklippare här:

Robotgräsklipparens knivar för Stihl imow

Stihl imow Robotgräsklippare för använder inte skruvar för knivarna. Istället är de placerade över en kam, mellan knivdisken och knivhållaren, vilket gör att knivarna kan röra sig fritt runt kammen och användas jämnt på alla sidor under klippningen. Du kan enkelt byta ut bladen själv med hjälp av den manual som medföljer din robotgräsklippare.

Det mest optimala klippresultatet med robotgräsklipparens kniv för Stihl imow

För optimalt klippresultat är det viktigt att alltid klippa med vassa knivar. Knivarna blir slöa med tiden på grund av klippning, men också för att de träffar hinder i gräset, t.ex. stenar eller kvistar. Det är därför nödvändigt att kontrollera robotgräsklipparens knivar regelbundet. Är knivarna trubbiga eller skadade? Byt då ut dem alla omedelbart. Detta förhindrar att gräsmattan skadas eller att knivarna så småningom går sönder. Du kan också se till att knivarna håller så länge som möjligt genom att hålla gräsmattan så fri som möjligt från hinder som kvistar, stenar eller andra föremål. På så sätt träffar inte knivarna dessa och håller därmed längre.

Knivar beställda idag, levererade imorgon

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Stihl imow knivar som beställs före klockan fyra idag skickas samma arbetsdag.